Differend is een jong en dynamisch
interieurbureau te kapellen

De oorsprong, basisprincipes en kennis zijn gehaald uit zijn moederbedrijf Bouwwerken Vergimmo NV welke al meer dan 20 jaar een positief begrip is in de bouwwereld. 

Doordat de drijvende krachten Pieter Deleersnyder (interieurarchitect) en Geert Vergauwen (burgerlijk bouwkundig ingenieur) steeds meer vraag kregen naar het interieuradvies en het realiseren van totaalprojecten naast hun activiteiten als projectontwikkelaar bij Bouwwerken Vergimmo NV, is Differend hieruit ontstaan.

We werken voor klanten die oog hebben voor kwaliteit en details. Die een persoonlijke service en begeleiding waarderen. Geert Vergauwen

Differend heeft als kenmerkende stijl een warme hedendaagse interieurarchitectuur

Onze hedendaagse interieurarchitectuur wordt vaak gecombineerd met warme en natuurlijke elementen, een stijl die ook wel gezellig modern genoemd wordt.
Uiteraard wordt er bij een ontwerp steeds vertrokken van de wensen van de klant. Op basis hiervan wordt een ontwerp op maat gemaakt.
Differend staat ook gekend voor de hoogwaardige, perfect gedetailleerde afwerking en opvolging hiervan. Alsook de correcte na-service niet te vergeten.

De klant staat bij ons centraal waarbij wij dan ook alles doen voor een grote tevredenheid.

Website gemaakt met door Adbuddy - Algemene voorwaarden Differend